Au mai ramas cateva zile pana la venirea lui Mos Craciun si finele lui 2009 si Monica Columbeanu a dezvaluit ce isi doreste in anul care vine si daca are regrete sau impliniri.

Intr-un interviu acordat revistei Tabu, Moni a declarat ca in anul care vine isi mai doreste inca un copil si o emisiune Tv. Moni a dezvaluit ca o aprecieaza foarte mult pe Oprah Winfrey “nu doar pentru ca e filantroapa, ci si pentru naturaletea cu care abordeaza subiecte tabu, adevarate lectii de viata”.

Intrebata daca ar accepta sa pozeze nud in scop caritabil, sotia omului de afaceri, Irinel coulmbeanu, a declarat ca ar accepta numai pentru catalogul Pirelli si cauza ar putea fi imbunatatirea calitatii vietii copiilor grav bolnavi. “As face acest lucru chiar daca solutiile gasite ar fi doar paliative, mi-ar placea sa stiu ca am reusit sa le aduc un zambet pe chipul mahnit”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.