Chiar daca s-au despartit de doi ani, Kate Moss a ramas in relatii foarte bune cu fostul ei iubit, Pete Doherty, caruia incearca sa-i gaseasca o iubita.

Supermodelul in varsta de 35 de ani este de parere ca Alison Mosshart, colega de trupa a iubitului ei, Jamie Hince, ar fi potrivita pentru Pete. Kate nu a stat foarte mult pe ganduri si a planuit deja o intalnire dubla.

"Kate inca are sentimente puternice pentru Pete si vrea ca acesta sa fie fericit si sa se bucure de viata. De cand s-a indragostit nebuneste de Jamie, ea vrea sa il ajute pe Pete sa-si gaseasca sufletul pereche. Kate crede ca Alisson ar avea influenta calmanta, insa ea este dura si nu va accepta orice tampenie. Kate ii vrea impreuna pentru un week-end in casa ei din regiunea Cotwolds”, a declarat un prieten pentru ziarul Daily Star, citat de ContactMusic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.