Ne-am obisnuit deja ca in fiecare an sa fie lansate o serie de filme de Craciun care sa aiba mai mult sau mai putin legatura cu sarbatoarea si perioada respectiva. Marii producatori de la Hollywood profita de finalul de an pentru a oferi titluri care se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor. Iata cateva filme noi pe care le putem viziona pe marile ecrane in ultima luna din an.

  • A Christmas Carol (O poveste de Craciun) - Bazat pe o nuvela a lui Charles Dickens, filmul de animatie ni-l prezinta pe Ebenezer Scrooge (Jim Carrey), un britanic bogat si zgarcit pentru care Craciunul nu mai are nicio semnificatie. El va fi reconectat la magia acestei sarbatori de trei spirite care-l vor duce in trei calatorii imaginare. A Christmas Carol a fost lansat luna trecuta in tara noastra si poate fi urmarit pe marile ecrane impreuna cu copiii, fiind un film de Craciun realizat in special pentru ei.

  • Ho Ho Ho - Aceasta este poate prima comedie romaneasca de Craciun din ultimele decenii si ii are in rolurile principale pe Stefan Banica Jr., Alina Chivulescu si Pavel Bartos. Horatiu (Bogdan Iancu) are 8 ani si inca mai crede in Mos Craciun. Cadoul sau de sarbatori, o zi la mall, se transforma intr-o adevarata aventura cand se pierde de mama sa si face cunostinta cu un hot deghizat in Mos Craciun. Filmul a fost lansat pe 20 noiembrie si inca mai ruleaza in cinematografe.

  • Avatar - Cu o saptamana inainte de Craciun, James Cameron lanseaza mult asteptatul film Avatar, inclusiv in tara noastra. S-a vorbit mult despre acest proiect care a fost posibil doar datorita tehnologiei de ultima generatie. Generat in mare parte pe calculator, filmul urmareste un grup de militari pe o planeta extraterestra, interesati sa obtina un metal cu proprietati speciale. In calea lor stau bastinasii Navi, cu o inaltime de peste 3 m, insa fara armele moderne de pe Terra. Nu va recomandam sa va aduceti copiii cu dumneavoastra in cinematografe pentru acest film.


go4it va prezinta si alte filme pe care nu trebuie sa le ratati de Craciun.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.