Desi echipa a suferit modificari la inceputul celui de-al saptelea sezon, Mirela Zeta, Andreea Gramosteanu si Angel Popescu au fost consecventi si au revenit la Prima TV intr-o noua formula, la fel de incitanta.

“Echipa s-a sudat foarte bine. Colegii nostri sunt actori profesionisti, s-au adaptat repede ritmului in care noi lucram, iar acest lucru s-a vazut in calitatea show-ului”, marturiseste Mirela.

“Trio-ul monden” a plusat in acest sezon cu actori si personaje noi, care au pus concurenta la grea incercare. Stefan Banica Jr., Vadim Tudor, Silviu Prigoana, Mihai Traistariu, Sorin Oprescu, Irinel Columbeanu, Traian Basescu, Radu Cazan, Carmen Hara, Roberta Anastase, Viorel si Oana Lis sau Cabral au fost cateva dintre personalitatile autohtone vizate de “mondeni”.

“Ne consideram privilegiati ca am avut ocazia sa lucram cu actori foarte buni si foarte talentati. Colegii nostri au avut un mare aport si au adus un suflu nou show-ului. Personajele pe care le-au interpretat au prins la public si au fost repede indragite”, completeaza Andreea.

“Mondenii” au filmat si cate 16 ore pe zi, dar au fost la fel de fresh pana la ultimul cadru. Au intruchipat zeci de personaje fiecare si au tratat umorul cu seriozitate, oferindu-le celor de-acasa o ora si jumatate de comedie pura, in fiecare marti seara, la Prima TV.

“Dupa o zi de munca acumulezi foarte multa oboseala, dar nu trebuie sa lasi sa se vada acest lucru pe micul ecran”, afirma Mirela.

Desi se munceste asidu, “mondenii” au parte si de multe momente amuzante la filmari. “In fiecare zi se rade, atat in platou cat si in culise. Ne amuzam teribil, mai ales cand Angel o interpreteaza pe Samuela”, povesteste Andreea. “Sunt momente in care, datorita textului, si aici trebuie sa-i felicitam pe scenaristii nostri, nu ne mai putem opri din ras”, adauga Angel.

Asa au perceput “mondenii” cel de-al saptelea sezon al show-ului de la Prima TV. Au muncit mult, asa ca e timpul pentru o vacanta bine meritata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.