Cel mai recent film al regizorului Roman Polanski, "The Ghost Writer", va avea premiera in sectiunea principala a Festivalului de Film de la Berlin, Competition, potrivit site-ului festivalului care se va desfasura intre 11 si 21 februarie 2010.
Selectia filmului, care a fost filmat in Germania, a fost anticipata, pentru ca Berlinala a fost unul dintre suporterii cineastului fugar. Dupa arestarea regizorului in Zurich reprezentantii Festivalului de Film de la Berlin au lansat o scrisoare de protest in care cerea imediata eliberare a acestuia, protestand fata de ceea ce a numit "tratament arbitrar al unuia dintre cei mai importanti regizori de film", scrie NewsIn.

Din distributia filmului fac parte actorii Ewan McGregor, Pierce Brosnan, Kim Cattrall si Olivia Williams

Printre cele sapte titluri anuntate marti se numara pelicula indiana “My Name Is Khan", regizata de Karan Johar, si “Shutter Island" regizat de Martin Scorsese, care il are in distributie pe Leonardo DiCaprio.

In total, 26 de filme vor fi selectate pentru sectia Competition a celei de-a 60-a editii a Berlinalei, care va avea loc intre 11 si 21 februarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.