In timp ce Adrian a petrecut cateva zile din luna de miere alaturi de Consuelo in Republica Dominicana, fosta lui sotie, Alexandra a plecat cu Mario in vacanta. Ea si-a programat o saptamana de vacanta pe malul turcesc al Marii Negre dupa care va reveni la Milano pentru filmarile unei noi productii de televiziune. Ea s-a aflat in Romania in urma cu o saptamana impreuna cu Mario, dar nu s-au intalnit cu Adrian. in momentul in care Adrian si Consuelo au sosit in Romania, Alexandra, a parasit tara pentru a reveni dupa doua zile, adica la cateva ore dupa ce Adrian si Consuelo au plecat spre Republica Dominicana.

In prezent fosta doamna Mutu a terminat filmarile pentru "Distretto di polizzia" si se bucura de o minivacanta impreuna cu fiul ei si al lui Adrian. Alexandra a trecut prin momente grele in urma cu mai mult de o saptamana, cand tatal ei, Tiberiu Dinu, a suferit un preinfarct si a fost in-ternat la Spitalul de Urgenta Floreasca.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.