Filmul "300", unul dintre cele mai importante succese de casa ale anului 2006, va avea o continuare, care se numi "Xerxes" si va avea ca subiect batalia de la Marathon, in care armata persana a fost invinsa de greci, scrie presa americana de specialitate.

Din punct de vedere cronologic, actiunea din "Xerxes" precede evenimentele care au inspirat pelicula "300", centrate pe batalia de la Termopile, in care, ca si la Marathon, grecii au oprit ofensiva persilor, in ciuda dezavantajului numeric.

Artistul vizual Frank Miller, ale carui desene au reprezentat punctul de plecare si in cazul filmului "300", lucreaza la conceptul grafic al noii productii. "Va fi batalia de Marathon vazuta prin ochii mei", a declarat Miller, potrivit NewsIn.

In privinta distributiei, singurul nume vehiculat deocamdata este cel al actorului brazilian Rodrigo Santoro, care, in "300", a interpretat rolul regelui persan.

Regizat de Zack Snyder, "300" a fost realizat cu un buget de 65 de milioane de dolari si a realizat incasari de peste 220 de milioane de dolari numai in SUA. Vedeta filmului a fost scotianul Gerard Butler, in rolul regelui atenian Leonidas.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.