De cativa ani, in preajma sarbatorilor de iarna, Toni Tecuceanu lasa carcotelile de-o parte si imbraca costumul de Mos Craciun. Cu desaga plina de cadouri, dar si de momente artistice, Mos Toni merge prin casele romanilor si la petrecerile private.

Marturiseste ca are clienti importanti care, atunci cand organizeaza petreceri de firma, il pun in capul listei de invitati. Carcotasul este solicitat si de familiile obisnuite care, de sarbatori, doresc sa-si suprinda copiii aducandu-l pe Mos in casele lor.

“Am pregatit o multime de momente artistice, de la monologul de Craciun pana la plugusorul de criza. Mai nou interpretez un personaj care se numeste “Criza financiara” si care este imbracat mai zdrentaros. Cei care nu stiu despre ce este vorba sunt tentati sa ma dea afara, pentru ca arat exact ca un cersetor. Nu lipsesc nici momentele personalizate, in care petrecaretii sunt introdusi in scenariu. In plus, am o echipa de mosi si craciunite, gata sa destinda atmosfera”, povesteste Toni.

In general copiii sunt incantati cand il vad pe Mos Toni, dar sunt si exceptii, in cazul celor foarte mici, care se sperie de statura sa impunatoare. Insa frica dispare odata cu aparitia cadourilor.

Si colegii carcotasi apeleaza la Mos Toni, atat pentru copiii lor cat si pentru cei ai rudelor. Rolul de mos nu este singurul adoptat de actorul Tecuceanu, in aceasta perioada el fiind solicitat si ca amfitrion la diferite petreceri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.