Actrita americana Tara Reid, cunoscuta din filme ca "American Pie" sau "Van Wilder", este vedeta numarului pe decembrie al revistei Playboy din SUA, argumentul sau pentru aparitia in publicatia dedicata barbatilor fiind acela ca "lumea sa vada cine sunt eu si cum arat", scrie presa americana.
n paginile revistei, actrita vorbeste despre operatiile estetice pe care le-a efectuat si despre faptul ca aparitia in Playboy este un prilej cat se poate de nimerit pentru ca ochii lumii "sa poata vedea ca acestea au reusit", relateaza NewsIn.

In varsta de 34 de ani, Tara Reid este considerata una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood, care a primit roluri in peste 30 de filme. Performantele sale actoricesti sunt, insa, discutabile, cata vreme palmaresul sau de premii include doar trei nominalizari la Zmeura de Aur, distinctiile anuale care "premiaza" cele mai proaste roluri.

Reid completeaza, astfel, o lunga lista de actrite care au pozat, cel putin o data, pentru revista americana, pe care se mai afla nume ca Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Catherine Deneuve, Ursula Andress si Sharon Stone.

Cea mai sexy actrita aparuta pe coperta Playboy a votata, insa, Raquel Welch, potrivit unui sondaj efectuat anul trecut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.