De Craciun, frumoasa cantareata Elena Gheorghe si starul international Julio Iglesias participa impreuna la o campanie caritabila in beneficiul copiilor defavorizati din Romania.

Reprezentanta tarii noastre la Eurovision 2009 a donat una dintre tinutele create special pentru videoclipul piesei "Te ador" pentru a fi licitata online pe cel mai mare site de comert electronic autohton. Fanii Elenei Gheorghe pot cumpara rochia pana pe 21 decembrie, iar suma obtinuta va fi directionata catre Fundatia Viitor Pentru Copiii Romaniei din Bucuresti.

Fost Ambasador al UNICEF ani la rand, Julio Iglesias a acceptat si el pentru a doua oara propunerea Okazii.ro. Cunoscut pentru eleganta si stilul sau deosebit, artistul de origine spaniola a ales sa doneze din nou o cravata cu autograf. Banii stransi ajung la Asociatia Sf. Stelian din Bucuresti.

Cei care doresc sa ajute copiii mai putin norocosi pot cumpara de pe www.okazii.ro si decoratiuni de Craciun handmade sau felicitari prin SMS de 2, 5 sau 10 Euro. Generozitatea le va fi premiata cu un sejur pentru 2 persoane la Paris sau Viena, prin tragere la sorti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.