Cineastul american Mel Gibson isi va proba, inca o data, calitatile de regizor al filmelor istorice, urmand sa lucreze la o pelicula despre vikingi in care va juca, sustin surse de la Hollywood, Leonardo DiCaprio.

Acesta va fi al patrulea film cu tema istorica din palmaresul de regizor al lui Gibson, dupa "Braveheart" (1995), "The Passion of the Christ" (2004) si "Apocalypto" (2006). Primul dintre acestea, care a avut ca subiect lupta de eliberare a scotienilor de sub dominatia engleza, a fost si cel mai apreciat, dovada fiind cele cinci premii Oscar, inclusiv la categoria Cel mai bun regizor.

Voci de la Hollywood spun ca pelicula despre vikingi va fi una la fel de sangeroasa ca ultimele doua productii ale lui Gibson, care, aproape in egala masura, au cules laude si au socat., relateaza NewsIn.

In varsta de 35 de ani, Leonardo DiCaprio a fost nominalizat la Oscar pentru rolurile din "Blood Diamond" (2006), "The Aviator" (2004) si "What's Eating Gilbert Grape" (1993). Actorul lucreaza in prezent la patru filme si este anuntat pentru alte doua in 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.