In ciuda criticilor actuale, celebrul rapper este de parere ca dupa ce va muri munca lui va fi mult mai apreciata, ca si in cazul lui Michael Jackson.

"Ca artist, esti considerat mult mai valoros cand nu mai esti. Toata lumea l-a placut mai mult pe Michael la o saptamana dupa ce a murit decat cu o saptamana inainte. Poate asa va fi si cu mine. Cu siguranta mi-ar placea sa fiu amintit ca un mare artist", a declarat 50 Cent, potrivit FemaleFirst.

Cu toate ca vrea sa se afirme si in lumea cinematografica, artistul a marturisit ca muzica va ramane pasiunea lui cea mai mare. "Intotdeauna voi fi un rapper, inainte de orice altceva. Poate ca fac mai multi bani din celelalte afaceri, dar fara banii obtinuti din cariera de rapper ce as fi avut sa investesc? Mereu am fost in competitie cu mine insumi, decat cu alti artisti", a declarat cantaretul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.