Noua animatie Disney, care aduce in premiera pe marile ecrane o printesa de culoare, este noul lider al box-office-ului american, cu incasari de 25 de milioane de dolari in primul weekend de la lansare.

"The Princess and the Frog" este povestea printesei Tiana care este situata in New Orleans in anii '20, o poveste clasica intr-o noua forma. Actrita Anika Noni Rose i-a dat vocea printesei Tiana, in timp ce printul sau are vocea actorului brazilian Bruno Campos. Oprah Winfrey, una dintre primele persoane care a stiut despre proiectul Disney, da glas mamei printesei, potrivit Internet Movie DataBase (IMDB), citata de NewsIn.

Urmatoarele locuri in box-office-ul american de weekend sunt ocupate de liderul sfarsitului de saptamana trecut, comedia dramatica "The Blind Side", povestea unui tanar fara casa care ajunge vedeta a fotbalului american, care a realizat incasari de 15,5 milioane de dolari, si de pelicula "Invictus", regizata de Clint Eastwood, cu actorul Morgan Freeman in rolul lui Nelson Mandela, care sustine echipa de rugby a tarii sale, cu incasari de noua milioane de dolari.

Potrivit IMDB, "Invictus" va avea premiera in Romania pe 19 februarie 2010, iar animatia "The Princess and the Frog" va putea fi urmarita pe marile ecrane din tara noastra incepand cu 12 februarie 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.