Nominalizarile ce vor fi anuntate pe 15 decembrie pot reprezenta un punct de reper pentru premiile Oscar 2010, in conditiile in care votantii pentru premiile Academiei Americane de Film nu au avut timp sa vizioneze filmele, comenteaza presa britanica

In ultimii ani, Globurile de Aur au devenit foarte importante in ultimele etape ale cursei pentru Oscar. Astfel, membrii Academiei Americane de Film, care pana la aceasta data nu au vizionat mai mult 50 de DVD-uri, tind sa fie influentati de alegerile pentru Globurile de Aur, potrivit The Telegraph.

Castigatorii Globurilor de Aur vor fi anuntati pe 17 ianuarie, iar ceremonia pentru cea de-a 82-a editie a Oscar-urilor va avea loc pe 7 martie, scrie NewsIn.

Filmele considerate promitatoare pentru cele doua ceremonii sunt "Avatar" realizat de James Cameron, film cu o campanie de marketing monumentala, care se va ridica la inaltimea asteptarilor, "The Hurt Locker", regizat de Kathryn Bigelow, o drama despre o unitate de dezamorsare de bombe din Bagdad; "District 9", "The Lovely Bones", adaptarea lui Peter Jackson a best-seller-ului lui Alice Sebold, animatia "Up", pelicula "Precious" cu Mariah Carey, dar si "Star Treck".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.