Cantareata Andreea Antonescu vrea sa revina in peisajul muzical romanesc. Ea a fost invitata ieri in emisiunea estivala a lui Catalin Maruta, iar telespectatorii si-au dat cu parerea despre viitorul muzical al solistei. Oamenii au fost cam sceptici, dar, trecand peste acest aspect, Andreea spune ca va continua si ca revenirea ei va fi spectaculoasa. Si pentru ca toti cei care sunt invitati de Maruta in emisiunea sa nu scapa fara cateva intrebari incomode, nici Andreea nu a facut exceptie.

Astfel incat, intrebata fiind daca mai este sau nu impreuna cu baiatul din Mizil, pe numele lui Iustin, Andreea s-a fastacit si nu a stiut ce sa raspunda. "In momentul de fata nu stiu daca mai suntem sau nu impreuna. Nici eu nu stiu in ce relatii suntem acum. In ultima vreme nu prea ni s-au intersectat drumurile si, sincera sa fiu, nu l-am vazut de aproape doua saptamani", a spus Andreea, care ne-a dat la scurt timp informatia ca Iustin se afla pentru cateva zile, in Spania, cu niste afaceri. Sa incerce oare artista o noua strategie de publicitate? De ce nu, daca la altii prinde, la ea de ce nu ar merge!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.