Legendara trupa australiana AC/DC va concerta anul viitor, in premiera, in Romania, au declarat, pentru NewsIn, surse autorizate.

Evenimentul va fi organizat de D&D East Entertainment, care va oferi mai multe detalii saptamana aceasta, intr-o conferinta de presa, relateaza NewsIn.

Anul trecut, AC/DC era anuntata ca va concerta in cadrul festivalului Bucharest Rock Arena, pe 31 mai, insa evenimentul a fost anulat in urma unui scandal legat de organizarea evenimentului si de faptul ca numele trupei fusese anuntat fara ca aceasta sa confirme participarea. Organizatorii de atunci erau firmele PlayCool si One Event.

"Organizatorii din Romania au prezentat fals faptul ca AC/DC va participa la festivalul Bucharest Rock Arena, ce ar avea loc pe 30 si 31 mai 2009", se arata intr-un comunicat al trupei.

Trupa australiana AC/DC a fost formata in 1973 de catre fratii Angus si Malcolm Young. Desi este recunoscuta drept pioniera a muzicii hard rock si heavy metal, membrii trupei au spus mereu ca ceea ce canta se numeste rock 'n' roll.

AC/DC au devenit faimosi cu albume precum "Let there be rock" (1977), "Highway to hell" (1979) si "Back in black" (1980). Acesta din urma a fost vandut in 42 de milioane de exemplare in intreaga lume dintre care 22 numai in America, albumul devenind cel de-al cincilea cel mai bine vandut album pe pamant american.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.