Aflata in India unde realizeaza un documentar despre traficul de femei si copii, pentru BBC, Lidsay Lohan spune ca dupa o singura zi de munca a salvat viata a 40 de copii.

Vedeta a scris pe pagina personala de Twitter ca este foarte fericita ca munca sa are impact si deja se vad rezultatele. "Peste 40 de copii salvati pana in prezent, intr-o singura zi de munca. Despre asta este viata. Merita sa traiesti pentru asta. Traficul de persoane reprezinta o mare problema aici. Fac tot ce pot si voi continua sa ajut toata viata, atat cat timpul imi va permite", a scris Lindsay, potrivit AskMen.com

De asemenea, vedeta a facut un apel si catre lumea celebritatilor, spunand ca daca ne-am concentra mai putin pe barfe si pe minciuni, oricine ar avea timp sa ajute macar un copil. "Daca povestesti oamenilor despre situatia tarilor din lumea a doua sau a treia, ei vor ajuta", a adaugat aceasta.

Lindsay va parasi India maine dar si-a propus sa contribuie si la ajutorarea copiilor bolnavi din spitalele din Los Angeles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.