Regina muzicii pop, Madonna, nu mai este imaginea brandului Louis Vuitton, beneficiara contractului sau fiind acum Lara Stone, un model olandez cu 26 de ani mai tanar decat celebra cantareata, scrie presa britanica.

Vestile proaste pentru vedeta de 51 de ani nu se opresc insa aici. Aceeasi Lara Stone, comparata de multi cu Brigitte Bardot, i-a suflat cantaretei si contractul pentru campania legata de colectia primavara-vara 2010 a designerului Marc Jacobs, in ciuda faptului ca acesta este bun prieten cu Madonna.

"Dupa doua sezoane de contract cu o vedeta uriasa, s-a decis sa se lucreze cu un model, de fapt cu nou super-model", a declarat un purtator de cuvant al companiei Louis Vuitton, potrivit NewsIn.

Jurnalistii britanici sugereaza ca printre motivele renuntarii la Madonna este si acela ca reclamele facute de cantareata, la inceputul anului, pentru Louis Vuitton, in care aceasta isi etala coapsele intr-o cafenea frantuzeasca, nu ar fi fost pe gustul tuturor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.