Iubirea este cea care ne mentine echilibrul existential, iubirea este cea care da sensuri noi si profunde vietii. Relatiile interumane si iubirea sunt coordonate esentiale ale existentei umane, in jurul acestora gravitand majoritatea actiunilor, sperantelor si gandurilor noastre.
Astrologia studiaza aspectul emotional pornind de la pozitionarea planetelor, previziuni, certitudini si sfaturi despre viitor fiind emise de experti astrologi. Mai mult ca sigur ca va intrebati ce va aduce anul care ne bate la usa.
  • Berbec - In ciuda instabilitatii care este preconizata pe plan profesional, nativul Berbec va avea parte de portia sa de consolare pe plan sentimental. Situatia sa familiara se va imbunatati in primul si al doilea sfert al anului 2010 odata cu stabilizarea pozitiei financiare. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)
  • Taur In 2010, viata sentimentala si angajamentele amoroase ale Taurului nu vor fi pe masura asteptarilor sale. Primul sfert de an va aduce cu sine certuri si neintelegeri nedorite in familie, insa mijlocul si sfarsitul anului aduc clarificari de situatii si dizolvarea indoielilor. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)
  • Gemeni – Incepand cu luna Februarie, reparatul, reinventarea si intensificarea iubirii se vor afla in capul listei cu prioritati a nativului Gemeni. In 2010, Gemenii vor invata lectii memorabile despre iubire, la finalul carora acestia vor deveni mai devotati si fideli partenerului. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)
  • Rac – Pe masura ce 2010 incepe sa curga, Racii singuri vor fi din ce in ce mai tentati sa porneasca in cautarea unui nou partener si a unei iubiri profunde, insa nu vor face acest lucru decat dupa ce goana dupa realizarile financiare si profesionale se va mai fi potolit. Dar dragostea vine cand nu te astepti si pentru Raci marele si neasteptatul eveniment al iubirii va avea loc undeva pe la mijlocul verii. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)
  • Leu – In primele trei luni ale lui 2010, Leul isi va pune la bataie toate puterile lui de seductie pentru a face din clipele de intimitate cu partenerul sau cele mai deosebite, pasionale si afectuoase momente. Vor exista si ceva momente de ezitare si de indoiala in care pragmaticul Leu nu va fi deloc sigur de ceea ce-si doreste, dar acestea se vor spulbera pe masura ce zilele lui Mai se apropie de sfarsit. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)
  • Fecioara – In 2010, fericirea si bunastarea domestica vor avea de suferit de pe urma unor probleme cu partenerul de viata sau a unei rude apropiate a acestuia. Gandurile si actiunile pripite, deciziile luate in graba sunt de evitat cu precadere in zilele lunii Februarie. Pentru mentinerea stabilitatii in relatia cu partenerul de viata, o precautie maxima trebuie sa fie exercitata. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)
  • Balanta – Din cauza modului deficitar in care Balanta a comunicat in ultimul timp cu partenerul de viata, este foarte posibil ca pe plan sentimental primele patru luni ale anului 2010 sa fie turbulente si precipitate. Relatia cu partenerul de viata va constitui o permanenta sursa de ingrijorare si de framantare pentru nativul Balanta, iar scurte crize emotionale bat cu putere la usa acestuia. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)
  • Scorpion – Carisma si farmecul cu care vor fi binecuvantati de astre in 2010 vor aduce Scorpionilor singuri multe persoane de sex opus in preajma si multe posibilitati (fie prin intermediul profesiei, fie prin intermediul prietenilor) de a cunoaste o persoana alaturi de care sa isi doreasca sa invete ce inseamna stabilitatea, afectiunea si devotamentul. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)
  • Sagetator – Pe frontul dintotdeauna al iubirii, pana in luna Mai 2010, totul se arata a fi sanatos, roz si frumos pentru semnul zodiacal al Sagetatorului. Alaturi de partener, Sagetatorii vor experimenta un nou stil de viata si se vor bucura de momente speciale si emotii intense, precum si de capacitatea de a relationa la un nivel superior, profund. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)
  • Capricorn – Ce aduce anul 2010 in viata sentimentala a Capricornului? Mai multa responsabilitate, mai multa implicare, mai multa stradanie de a face lucrurile sa mearga si conflictele sa se risipeasca. Capricornul va incerca sa aduca armonie si implinire in viata sa sexuala. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)
  • Varsator – Iubirea in 2010 va fi pentru Varsator una calduta si multumitoare, fara probleme majore in viata conjugala. Cu ajutorul si sprijinul partenerului, in 2010, Varsatorii vor face pasi mici, dar importanti, inspre concretizarea unor dorinte si visuri mai vechi. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)
  • Pesti – Un aspect pozitiv in anul 2010 il aduce iubirea in cazul nativilor Pesti casatoriti sau implicati intr-o relatie de lunga durata. Nimeni nu spune ca nu vor fi probleme si nemultumiri, insa mai presus de toate, va avea sorti de izbanda dorinta Pestilor de a-si arata iubirea fata de partener. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.