Actorul american Nicolas Cage a fost dat in judecata de fosta sa iubita, Christina Fulton, care ii cere daune de 13 milioane de dolari si o casa in Los Angeles, informeaza presa americana.
Christina Fulton, actrita in varsta de 42 de ani, sustine ca fostul iubit i-a promis banii si casa din cartierul Hancock Park, Los Angeles. Fulton, care are un copil de 18 ani din relatia cu Cage, mai spune ca banii ii sunt necesari pentru a-si plati datoriile acumulate din cauza fostului manager al actorului, Samuel J. Levin, potrivit NewsIn.

Procesul intentat de Fulton este cel mai recent dintr-o serie care, in ultimele luni, l-a fortat pe actor sa-si vanda mai multe proprietati, pentru a compensa gestionarea financiara defectuoasa a fostului sau manager.

Problemele financiare ale lui Cage au aparut oarecum suprinzator in conditiile in care el este unul dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood, cu onorarii de 20 de milioane de dolari pentru filme ca "Gone in Sixty Seconds", "Windtalkers" sau "National Treasure".

Nepot al regizorului Francis Ford Coppola, Nicolas Cage are 45 de ani si este casatorit cu Alice Kim, partenera din pelicula "Next". Actorul a mai trecut prin doua casnicii, cu Lisa Marie Presley si Patricia Arquette.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.