Celebra trupa germana se intoarce in Romania, dupa aproape cinci ani de la prima vizita aici, unde au filmat videoclipul "Rosenrot".

Rammstein va concerta in Bucuresti, in perioada 25-27 iunie 2010, in cadrul festivalului Sonisphere, alaturi de Metallica, Slayer si multe alte nume mari ale genului, informeaza rammstein.ro.

Rammstein va mai fi prezenta in cadrul aceluiasi festival si in Anglia, la Knebworth, alaturi de Iron Maiden si Slayer.

Festivalul din Romania este organizat de catre Marcel Avram si D&D EAST Entertainment.

In urma cu cinci ani, trupa germana a filmat intr-un sat de langa Zarnesti (Brasov) un videoclip la piesa "Rosenrot", care a dat si titlul albumul lansat in 2005.

Rammstein
a luat nastere in 1994 si este compusa din Till Lindemann (voce), Paul Landers (chitara armonica), Richard Kruspe-Bernstein (chitara), Oliver Riedel (bas), Christoph Schneider (tobe) si Flake Lorenz (sintetizator).

De-alungul carierei, Rammstein au lansat sase albume: Herzeleid (1995), Sehnsucht (1997), Mutter (2001), Reise, Reise (2004), Rosenrot (2005) si Liebe ist für alle da (2009). Singurul album live, Live aus Berlin, a fost inregistrat intr-un show in Wuhlheide Park, Berlin, in 1998.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.