Actorul american Sacha Baron Cohen a fost dat in judecata pentru calomnie de un palestinian care a fost intervievat pentru filmul "Bruno", deoarece vedeta l-a prezentat pe acesta ca fiind terorist, informeaza The Guardian.

Palestinianul Ayman Abu Aita cere daune de 110 milioane de dolari. In procesul intentat in urma cu o saptamana in California, sunt chemati la tribunal si regizorul filmului, Larry Charles, distribuitorul NBC Universal, dar si David Letterman, pentru ca, in talk-show-ul sau, Sacha Baron Cohen a declarat ca Abu Aita este un terorist, relateaza NewsIn.

Comerciantul din Betleem a aparut in pelicula "Bruno", in care Sacha Baron Cohen joaca rolul unui jurnalist austriac care, in incercarea de a deveni faimos, calatoreste in Orientul Mijlociu si ii cere lui Abu Aita sa-l rapeasca.

Intr-o secventa a filmului, Abu Aita este prezentat ca fiind membru al brigadei al-Aqsa Martyrs, aripa armata a miscarii Fatah.

Ulterior, Cohen a fost intervievat in show-ul televizat al lui Letterman, unde a spus ca gasirea unui terorist pe care sa-l intevieveze pentru film a durat mai multe luni si a necesitat ajutorul unui angajat al CIA. Cohen a mai spus ca s-a temut pentru siguranta sa in timpul interviului cu Aita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.