A fost un an bun, un an in care s-a excelat pe toate planurile iar vedetele s-au intrecut pe sine in reprezentari artistice, premii, petreceri si tinute extravagante in lumina blitzurilor. Din pacate nu toate alegerile au fost dintre cele mai reusite.

Din ciclul intamplarilor "Oops, I did it again" Envy ne prezinta nominalizatii la categoria celor mai neinspirate tinute vestimentare ale anului 2009:

Lady Gaga

E o stea? E un OZN? E o copertina? E o un zmeu? Nu, e Lady Gaga! Nu exista cuvinte pentru a incepe descrierea tinutei artistei. De fapt, nu s-au inventat. Daca nu ar fi fost suficient de puternic impactul vizual pe care l-a creat cu tinuta de la Premiile anuale Billboard atunci cu siguranta a fost cel din cadrul Premiilor ACE de la finele acestui an. Incepand cu pantofii supradimensionati pana la dresurile plasa, de la sutienul roz peste camasa gri la parul tapat dramatic si rujul mov din spatele esarfei negre, intreaga Lady Gaga reclama un mare si puternic: Asa nu!

Pamela Anderson

Pam iese in evidenta printr-un stil aparte. Ceea ce nu inseamna intotdeauna si cel mai bun lucru. A devenit cunoscuta prin motto-ul: Mai putine haine, mai multa piele, pe care il pune in aplicare in majoritatea cazurilor. Cel de fata nu face exceptie. Astfel in anul 2009 Pamela a reusit din nou performata de a fi in topul negativ al vedetelor la capitolul alegeri nereusite. Rochita roz de Barbie Princess nu si-a atins scopul, aceasta semanand mai degraba cu un neglije, iar acele de siguranta nu ajuta foarte mult. Poate la anu’ va avea mai mult noroc si mai multa inspiratie.

Foto: ©Northfoto

Click aici pentru a descoperi restul topului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.