De data aceasta, marele actor este chemat in instant de catre fosta sa iubita, Christina Fulton, care ii cere 13 milioane de dolari, daune morale, pentru ca ar fi fost abuzata fizic, mental si emotional.

Fulton, cu care actorul are un baiat in varsta de 18 ani, sustine ca a primit o casa de la Cage, dupa ce s-au despartit, si acesta i-a promis ca va demara actiunile pentru a trece proprietatea pe numele ei. Numai ca acest lucru nu s-a mai intamplat si in plus in luna septembrie a primit ordin de evacuare a imobilului, scrie contactmusic.ro.

Acesta a depus marti un dosar la Curtea Superioara din Los Angeles in care sustine ca a fost evacuate pe nedrept si in plus sustine ca neglijenta actorului a dus-o la o datorie de 1 milion de dolari taxe neplatite si un card de credit de 250.000de dolari pe care actorul a promis ca-l va plati.

Martin Singer, avocatul lui Cage, a declarat ca procesul este ridicol si absurd, mai ales pentru ca actorul i-a platit fostei iubite aproximativ 3 milioane de dolari anual, chiar daca legea il obliga la plata a doar 6.000 de dolari pe luna, bani ce reprezentau pensia alimentara a copilului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.