Dupa ce in urma cu sase luni si-a adjudecat titlul de Ambasador al Mediului in campania Play to Stop - Europe for Climate initiata de Comisia Europeana si MTV Networks International, Serban Copot, alias Hiena de la Animal X, este nominalizat in cadrul celei de a III- a editii a Galei Premiilor Revistei Infomediu Europa la premiul "Omul Verde".

Serban este invitat, joi, 10 decembrie, la festivitatea de premiere a Galei Premiilor Revistei Infomediu Europa, eveniment organizat de catre Grupul de presa Reporter, sub patronajul Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, Garzii de Mediu si Administratiei Fondului pentru Mediu.

Artistul MediaPro Music, membru fondator al ONG-ul Generatia Verde, este nominalizat in cadrul galei la categoria "Omul Verde", premiu pentru o personalitate a vietii publice, care s-a remarcat in anul 2009 prin actiuni de protejare a mediului inconjurator.

Revista Infomediu Europa isi propune sa premieze in fiecare an initiativele privind protectia mediului provenite din sectoarele public si privat, care apartin unor personalitati din mediul de afaceri, financiar-bancar, politic sau al administratiei publice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.