Turul doi al alegerilor prezidentiale si spectacolul oferit de cei doi "presedinti" ai Romaniei alaturi de partidele sutinatoare, imediat dupa inchiderea sectiilor de votare, au reprezentat un real interes pentru toata lumea, inclusiv pentru vedetele si persoanele publice de la noi prezente in blogosfera.

In ultimele zile, bloggerii-vedeta au inlocuit posturile despre viata personala cu subiecte despre sfera politica, arata unica.ro.

7 decembrie 2009 - Cabral

"Romania fierbe, toate talk-show-urile dau in fiert dezbatand frauda sau nu frauda. «Presedinte pentru o noapte», «PSD nu mai vrea liniste, vrea scandal!», «Confruntare pe viata si pe moarte», «Ne-a ciuruit? Vai de ciurul lui!»
sunt burtierele care rag de pe ecranele televiziunilor noastre. Eu, total plicticos de altfel, nu ma satur privind promo-ul asta facut de Discovery. «The world is awesome»… jos palaria!".

7 decembrie 2009 - Andreea Raicu

"…In urma alegerilor de astazi reiese ca Romania are doi presedinti. Mi se pare de-a dreptul incredibil. Anul acesta am urmarit mai mult ca in alti ani campaniile electorale si am mers si am votat, considerand ca si votul meu este foarte important…".

Click aici pentru a citi si posturile altor vedete despre situatia politica din tara noastra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.