Legendarul actor american Al Pacino se va intoarce, dupa o pauza de sapte ani, pe scena teatrala din New York, in piesa "Negutatorul din Venetia", care va fi prezentata in cadrul proiectului "Shakespeare in the Park", informeaza BBC.

Actorul, laureat al premiului Oscar, a aparut ultima oara pe scena unui teatru din New York in 2003, cand a avut un rol in piesa "Salome" de pe Broadway, scrie NewsIn.

Al Pacino, in varsta de 69 de ani, va urca pe scena intr-o serie de sapte saptamani de spectacole, care va incepe pe 9 iunie.

Seria de spectacole va include si piesa "Poveste de iarna", care va fi jucata alternativ cu "Negutatorul din Venetia", in Central Park. Al Pacino nu va juca in ambele spectacole, din cauza unor probleme de programare a repetitiilor.

Proiectul "Shakespeare in the Park" este, de regula, un "magnet" de vedete. In sezonul trecut, la proiect a participat si actrita Anne Hathaway, care a jucat in piesa "A douasprezecea noapte".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.