Muzicianul britanic Eric Clapton va concerta pentru prima oara in Romania, pe 11 iunie 2010, pe stadionul de rugby Arcul de Triumf din Capitala, potrivit site-ului oficial al artistului.

Concertul din Romania face parte din turneul european pe care artistul il va sustine alaturi de Steve Winwood, fostul sau partener din trupa Blind Faith.

Turneul va incepe pe 18 mai la Birmingham in Marea Britanie si se va incheia pe 13 iunie la Istanbul. Concertul pe care artistul in varsta de 64 de ani il va sustine in Romania este penultimul din turneul european ce include 14 spectacole, scrie NewsIn.

Eric Clapton
este unul dintre cei mai apreciati cantareti britanici de rock si blues, care a facut istorie in trupe ca Yarbirds si Cream, dar si in cariera solo. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numara "Layla", "Cocaine", "I Shot the Sheriff", "Tears in Heaven" si "Wonderful Tonight".

Steve Winwood este, la randul sau, un nume important al muzicii din Marea Britanie, remarcat in rock, blues-rock si jazz.

Anul acesta, Clapton si Winwood au lansat impreuna un CD, "Live from Madison Square Garden", care a fost nominalizat la doua categorii ale premiilor Grammy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.