Concertul Emerson, Lake and Palmer de anul viitor, programat la Londra, in iulie, ar putea fi ultimul din cariera legendarei trupe britanice de rock progresiv, noteaza BBC.
Evenimentul este inclus in calendarul festivalului High Voltage - organizat de revista Classic Rock, pornind de la propunerile formulate de cititori.
Show-ul Emerson, Lake and Palmer la acest festival va fi singura prestatie live a trupei din 2010, care ar putea fi insa si ultima, dupa cum anunta organizatorii, motivati, e drept, si de ratiuni comerciale, arata NewsIn.

Infiintata in 1970 de Keith Emerson (keyboards), Greg Lake (chitara, voce) si Carl Palmer (tobe), Emerson, Lake and Palmer a vandut peste 40 de milioane de discuri in toata lumea. Printre cele mai cunoscute piese ale trupei se numara "C'est la vie" si "Lucky Man", iar unul dintre cele mai apreciate albume este "Pictures at an Exibition", inspirat de lucrarea clasica omonima a lui Modest Mussorgsky.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.