Johnny Depp a fost distribuit de regizorul Emir Kusturica in ultimul sau film, intitulat "Seven Friends of Pancho Villa and the Woman With Six Fingers", in care va juca rolul revolutionarului mexican Pancho Villa.

Kusturica a declarat ca scenariul, la care a lucrat impreuna cu Gordan Mihic, este gata dar filmarile nu vor incepe mai devreme de 2011, din cauza programului incarcat al lui Johnny Depp, informeaza variety.com.

Scenariul este bazat pe romanul biografic "The Friends of Pancho Villa", in care autorul James Carlos Blake povesteste felul in care Villa si prietenii sai se distrau de minune, combinand luptele cu dansul si petrecerile.

Filmul va fi turnat partial in Mexic, iar pe afis va mai figura si actrita Salma Hayek.

Personajul Villa a mai fost jucat si de Antonio Banderas, Telly Savalas si chiar de el insusi, in pelicula din 1914, "The Life of General Villa", produsa de D.W. Griffith.

Dar inainte de a de inceperea filmarilor pentru "Seven Friends of Pancho Villa and the Woman With Six Fingers", Kusturica vrea sa regizeze o comedie neagra intitulata "Cool Water", despre un stripper palestinian, care lucreaza in Germania, si care trebuie sa se intoarca in tara natala pentru inmormantarea tatalui sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.