Infidelitatea este un subiect care le sensibilizeaza extrem pana si pe cele mai emancipate femei. Multe vedete din showbizul autohton ar recurge la metode primitive de razbunare daca si-ar prinde partenerii calcand stramb.

Casatorita de cativa ani, Iulia Albu recunoaste ca nu ar fi deloc ingaduitoare cu sotul ei daca acesta ar avea o aventura."Nu stiu cum sunt alte femei atat de tolerante, incat accepta infidelitatile barbatilor lor, dar eu l-as omori pe Mihai, daca l-as prinde cu alta. De fapt, nu, ca ar scapa prea usor, intai l-as tortura", a spus blonda, potrivit Cancan.

O alta vedeta care nu ar fi ingaduitoare cu sotul ei daca ar insela-o este, Sylvia ex-A.S.I.A. "Cred ca i-as bate pe amandoi. Nu stiu exact ce as face, ca sunt foarte geloasa, dar sigur ar incepe razboiul", a marturisit cantareata.

Cea mai pasnica s-a dovedit Lora, ex-Wassabi, care crede cu tarie in dragoste. "Eu nu sunt de acord ca toti barbatii insala. Dar daca s-ar intampla, cred ca l-as parasi. Nu as putea sa-l iert daca as vedea cu ochii mei, dar poate ca as trece cu vederea, daca as afla mai tarziu. Nu stiu ce sa zic. Poate o sa devin mai inteleapta", a declarat cantareata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.