Solistul suedez Jay Jay Johanson, cunoscut pentru tonul elegiac al romantelor electro si aparitia androgina, va concerta pentru prima data in Romania, sambata, la The Ark, in cadrul unui eveniment organizat de One Event.
Johanson, care s-a lansat in muzica in 1996, cu albumul “Whiskey”, se bazeaza pe balade elaborate, melancolice, cu intorsaturi electro, care au atras deopotriva amatorii de muzica electronica si pe cei ai muzicii clasice. De la debut, solistul suedez a lansat sapte albume de studio, vandute in peste un milion de exemplare in mai mult de 35 de tari, iar turneele sale au inclus teritorii precum Statele Unite, Canada, Brazilia, China, Franta, Germania, Spania si Rusia, scrie NewsIn.

Dupa ce si-a castigat popularitatea cu piese lirice ca "So Tell The Girls That I Am Back In Town" sau "It Hurts Me So", Johanson mizezeaza pe stilul care l-a consacrat, ajungang in 2007, prin albumul “Self-Portrait”, la o elaborare tot mai atenta a armoniilor si tonalitatilor profunde.
Jay Jay se afla in prezent in turneu cu acest ultim album, Bucurestiul fiind una dintre opriri.

Biletele mai pot fi achizitionate la intrare, cu 60 de lei.

One Events organizeaza concertul Jay Jay Johanson in cadrul unui proiect mai amplu care isi propune sa aduca in fata publicului bucurestean artisti suedezi contemporani, sambata seara urmand sa aiba loc un alt concert de sorginte suedeza, cu solistul Jose González.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.