Pe data de 20 decembrie va avea loc primul concert Visual Kei in Romania al formatiei japoneze Megaromania in clubul The Silver Church. Un spectacol unic adus din Adevaratul Est, pentru toti cei care l-au asteptat cat si pentru cei deschisi sa experimenteze cea mai spectaculoasa fantezie muzicala a momentului.
Nascut in anii 80` in Japonia, Visual Kei se refera la o miscare printre muzicienii japonezi caracterizata prin utilizarea unui machiaj foarte strident, coafuri excentrice, costume elaborate, in perfecta armonie cu estetica androgina. Trupele Visual Kei combina muzica rock japoneza cu un spectacol uimitor de culoare si thrill, creand o atmosfera fantastica.

Seara va debuta cu un concurs cosplay la ora 18:30, urmat de prezentarea de moda “Harajuku Lovers” a designerului Lorand Coza. In deschidere va concerta trupa rock Highlight Kenosis. Incepand cu ora 21:00 vor urca pe scena membrii trupei Megaromania: Sui, Leda, Hyoga, Misery si Chikage, pentru prima oara in fata fanilor din Europa. Megaromania este una dintre cele mai adorate trupe Visual Kei din Japonia, cunoscuta de comunitatea de gen din intreaga lume. Conceptul trupei este estetica creatiei, iar stilul de muzica adoptat este old school visual rock cu influente heavy metal.

Biletele se pot cumpara in avans din reteaua Diverta din toata tara si de pe site-urile www.myticket.ro sau www.ticketpoint.ro la pretul de 80 lei. In seara evenimentului pretul biletului va fi de 95 lei. Pentru fanii din provincie organizatorii vor oferi un discount de 20 lei in baza biletului de tren nominal prezentat la intrarea in club. De asemenea, parintii care isi vor insoti copii la concert vor avea acces gratuit.

Concertul este sustinut de : 9am, Animax, Kudika, Greenchannel, Bravo, MTV, Panasonic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.