Cantareata americana Beyonc a primit zece nominalizari la Premiile Grammy, potrivit listei dezvaluite mircuri seara la Los Angeles, devansand alti artisti, ca Taylor Swift, Black Eyed Peas, Maxwell si Kanye West, care au primit, fiecare, intre sase si opt nominalizari, transmite AFP.

Cu albumul "I Am... Sasha Fierce", Beyonce se situeaza in fruntea clasamentului, avand zece nominalizari, inclusiv la categorii prestigioase ca cel mai bun disc "single" al anului, cel mai bun album si cel mai bun interpret pop feminin, scrie NewsIn.

La ceremonia care va avea loc pe 31 ianuarie la Los Angeles, ea va trebui sa o concureze pe Taylor Swift care, la 19 ani, este privita ca o speranta a muzicii pop americane, multiplu premiata in acest an. Taylor Swift are opt nominalizari, inclusiv la categoria de cel mai bun disc "single", cel mai bun interpret pop feminin si cea mai buna melodie a anului, cu "You Belong With Me".

O alta artista ar putea sa le scoata pe Beyoncé si Taylor Swift din competitie: excentrica Lady Gaga, nominalizata la cinci categorii, printre care si cel mai bun album, cu "The Fame" si cea mai buna melodie, cu "Poker Face".

Cea de-a 52-a ceremonie Grammy va avea loc la Teatrul Nokia din Los Angeles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.