Emeric Ienei, fostul selectioner al echipei de fotbal a Romaniei, are in familie o viitoare vedeta a muzicii pop. Nora sa, Alissa Ienei, isi lanseaza un album.
Alissa a inregistrat o piesa compusa de Cristi Faur. El este compozitorul piesei "Let me Try" cu care Luminita Anghel si Sistem s-au clasat pe locul trei la Eurovision. Melodia Alissei se intituleaza "Ma lasi". Faur si nora lui Ienei colaboreaza si la alte piese care vor fi incluse pe primul album al interpretei. Ei spera sa lanseze discul pe piata in luna septembrie.

CLIP DE 7.000 DE EURO

Pentru piesa "Ma lasi", Alissa a filmat un videoclip care este difuzat deja pe Atomic TV. Alissa nu a semnat inca un contract cu o casa de discuri. Ea este in tratative cu casa de productie Roton. Din aceasta cauza costurile videoclipului au fost suportate de solista si de sotul ei, Calin Ienei, fiul selectionerului de fotbal Emeric Ienei. Alissa nu a platit chiria cluburilor unde a filmat clipul. Patronii localurilor sunt prieteni apropiati de-ai sai. Chiar si fara costurile inchirierii spatiului de filmare, productia clipului s-a ridicat la suma de 7.000 de euro.

VECHIME IN MUZICA

Alissa Ienei nu este o incepatoare in domeniul muzicii. Solista, in varsta de 28 de ani, canta muzica pop internationala de la 12 ani pe scenele festivalurilor din tara. In amintirea soacrei sale, actritia Vasilica Tastaman, decedata in 2003, Alissa a inregistrat un cantec liric, in stilul piesei lui Elton John "Candle in the wind". Cantecul solistului britanic a fost dedicat la randul lui actritei Marilyn Monroe si Printesei Diana.

Alissa este sotia lui Calin, fiul lui Emeric Ienei din prima casatorie a acestuia, cea cu Vasilica Tastaman. Actrita a fost unul dintre fondatorii Teatrului de Comedie din Bucuresti, care a fugit in Suedia in anii '70. Actrita a murit in Romania, in anul 2003.

NEPOATA LUI NASTASE, PROTEJATA DE AKCENT

Anda Nastase, nepoata lui Adrian Nastase, are si ea de gand sa se lanseze in muzica. Conform ziarului Libertatea, ea va alcatui o trupa R&B alaturi de Jaqueline, fosta prezentatoare a emisiunii "Jet set" de la B1 TV. Anda si Jaqueline sunt colege de clasa la Liceul "Jean Monet". "Deocamdata este doar un proiect pentru realizarea caruia avem de muncit serios.

Am discutat cu baietii de la Akcent care ne sunt buni prieteni, am vizitat un studio si vrem sa luam lectii de canto cu Crina Mardare, pentru ca am auzit ca e cea mai buna. Stilul pe care il vom aborda va fi R&B. Trebuie sa ne gandim si la un nume de trupa, ce trebuie sa fie mai special", au declarat ele cotidianului Libertatea.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.