O inregistrare facuta in urma cu 50 de ani in care celebra actrita Marilyn Monroe a fost surprinsa in timp ce fuma marijuana a fost facut publica de catre un colectionar.

Filmarea a fost facuta in 1958 sau 1959, in casa unui american din New Jersey, care a dorit sa ramana anonim, si a fost vanduta contra sumei de 275.000 de dolari unui colectionar, Keya Morgan, care lucreaza la un documentar despre moartea actritei, survenita in august 1962.

Imaginile o surprind pe diva foarte relaxata in timp ce tragea dintr-o tigara, despre care autorul inregistrarii spune ca avea in componenta si marijuana. "Nu era o petrecere. Eram mai multe persoane si pierdeam vremea. Tigara (cu marijuana) era a mea si trecea pe la fiecare", a declarat acesta, potrivit Reuters.

"Inregistrarea a fost facuta la sfarsitul anilor '50, cand Marilyn era deja celebra, dar este vorba despre o latura intima a ei pe care nu am cunoscut-o. Nu am vazut-o niciodata atat de relaxata", a explicat Morgan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.