Andreea Esca a pozat pe coperta revistei "The One", revista al carei director editorial este. Cu aceasta ocazie, vedeta ProTv a vrut sa le multumeasca tuturor celor care au fost alaturi de ea.
"In fiecare an, cand se apropie ziua de 1 decembrie, simt nevoia sa multumesc, cu voce tare, multor, multor oameni. Vreau sa le spun tuturor colegilor mei ca ii iubesc, dar mi-e rusine, vreau sa le spun tuturor telespectatorilor mei ca le datorez totul, dar nu stiu cum sa fac, vreau sa le multumesc parintilor mei, ca au stiut cum sa ma educe, dar cred ca-i plictisesc, vreau sa-i multumesc lui Alex, pentru ca a stiut intotdeauna ca cuvinte sa-mi spuna ca sa ma faca fericita, dar nu vreau sa si-o ia in cap, si vreau sa le spun copiilor mei ca, fara ei, as fi simtit mereu ca, totusi, imi lipseste ceva", a marturisit Andreea, potrivit Cancan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.