O parte a garderobei actritei Audrey Hepburn, considerata un model in moda si muza Givenchy, va fi expusa la Paris marti si miercuri, inaintea unei licitatii care va avea loc la Londra, au anunta casele Sotheby's si Kerry Taylor Auctios, care organizeaza vanzarea, informeaza AFP.
36 de rochii din anii 1950-1960 care au apartinut actritei britanice filiforme, care avea o eleganta distinsa, sunt scoase la vanzare, alaturi de palarii, curele, multe dintre ele Chanel, dar si de scrisori in care povesteste filmarile la "Vacances romaines", cu Gregory Peck, scrie NewsIn.

Printre aceste rochii se numara si cateva tinute de seara - multe rochii negre Valentino, Elizabeth Arden si, bineinteles, Hubert de Givenchy, dar si tinute pe care actrita le-a purtat in filmul "Deux t?tes folles" (1962) si o rochie de cocktail pe care a purtat-o in "Comment voler un million de dollars" (1966).

Hainele vor fi prezentate la sediul Sotheby's din Paris, apoi de duminica pana pe 8 decembrie, ziua licitatiei, la Londra.

Jumatate dintre profiturile licitatiei, estimate la 100.000 de lire, vor fi donate asociatiei The Audrey Hepburn Children's Fund.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.