Telespectatorii vor avea parte de mult umor si rasete in urma unor incursiuni in istoria Romaniei, totul in stilul intepator cu care ne-a obisnuit Bendeac, alaturi de Buzdugan, Monica Anghel, Daiana Anghel si o echipa tanara formata din actori talentati.

Editia speciala In puii mei! din data de 28 noiembrie pregateste multe surprize nationale. In aceasta sambata vom putea urmari prima transmisie a cuplului Ceausescu din desert, locul unde au fugit de fapt in 89.

Invitati vor fi si Adolf Hitler si Stalin, intr-o intrupare plina de umor si ironie. Tot in urmatoarea emisiune, cele mai provocatoare fete de la Antena 1, Daniela Crudu si Marina Dina, vor fi puse de catre Dan Negru pe Scaunul Adevarului si, vai, ce de adevaruri le vor iesi pe gurite!

Momentul dedicat Zilei Nationale va fi intitulat "La tara - dupa alegeri si inainte de 1 Decembrie, ziua republicii". Vedete vor fi intruparile primilor trei favoriti la presedentie si multi oameni din popor, toti intr-o forma de zile mari si inzestrati din plin cu umorul dulce romanesc.

In puii mei! intra in randul emisiunilor de la Antena 1 care sarbatoresc Ziua Nationala a Romaniei de-a lungul a patru zile speciale prin editii inedite. Bendeac si echipa sa formidabila vor aduce telespectatorilor un plus de veselie si o doza buna de optimism.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.