Suparat pe Catalin Maruta, ca intretine scandalul dintre el si fratele lui, Dragos, Ionut, fiul cel mare al regretatului cantaret Ion Dolanescu a declarat ca l-ar palmui pe prezentatorul de la PRO TV.

"Acest scandal e sustinut si de Catalin Maruta, care a transformat emisiunea (Happy Hour) intr-un scandal. Maruta si-a castigat in mine un dusman veritabil si, daca dau ochii cu el, s-ar putea sa-l palmuiesc", a declarat Ionut pentru ziarul Ring.

De asemenea, Ionut este foarte suparat pe Maruta ca s-a legat si de mama lui, Maria Ciobanu. "Ma deranjeaza ca, mai nou, se leaga de mama ca ar avea patru clase. Sa nu uite ca Maria Ciobanu are 72 de ani si este o artista desavarsita", a mai spus Ionut.

Contactat de Libertatea, Catalin Maruta a afirmat ca nu el e cel care se face vinovat pentru neintelegerile dintre fratii Dolanescu. Ba chiar a invitat ambele parti implicate in acest scandal sa vina sa isi spuna parerea in platoul "Happy Hour":

Cat despre amenintarea cu bataia pe care a primit-o de la Ionut Dolanescu, vedeta PRO TV a luat-o mai degraba ca pe o gluma: "Nu pot spune decat ca nu am mai auzit o astfel de amenintare de pe vremea cand eram la gradinita. Imi rezerv dreptul de a crede ca a glumit".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.