Dupa ce a petrecut zilnic ore intregi pe platourile de filmare ale serialului, Dorian Boguta, protagonistul serialului Efect 30, de la Prima TV, a evadat pentru doua saptamani in SUA.

"A fost o experienta unica, este pentru prima data cand am vizitat America si m-as intoarce oricand acolo, mai am multe de vazut. Am stat o saptamana in Washington si o saptamana la New York. Capitala SUA m-a impresionat din primul moment prin curatenia orasului si spatiile verzi deosebite. Apoi, prin Casa Alba, Capitoliu si, nu in ultimul rand, Pentagon se simte puterea acestei capitale", a declarat actorul, adaugand ca singurul lucru care l-a dezamagit a fost faptul ca la ora 7, orasul este mort.

"New York-ul este o explozie de senzatii, culori, viata, vise, oameni, actiune, divertisment, arhitectura. O lume intreaga adunata intr-un oras, cu o identitate culturala inconfundabila", a mai marturisit actorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.