Unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul international isi va jura pentru a doua oara iubire vesnica.

Dupa ce in luna august au divortat cu un scandal monstru, se pare ca atat Amy cat si Blake nu au putut sta foarte mult timp departe unul de celalalt si acum se pregatesc sa se indrepte pentru a doua oara spre altar.

Cei doi indragostiti au anuntat ca vor sa se recasatoreasca, in luna octombrie, prin intermediul site-ului de socializare Facebook unde amandoi si-au schimbat statusurile, anuntand din nou ca sunt casatoriti.

Blake i-a marturisit unui prieten ca este foarte fericit ca se va recasatori cu Amy si ca divortul a fost numai pe hartie.

Potrivit zvonurilor, Amy poarta deja inelul de logodna si vrea sa oficializeze casatoria peste trei luni.

Daca Amy este foarte fericita si linistita, nu putem spune acelasi lucru si despre tatal ei, Mitch, care se straduieste sa-l convinga pe Blake sa semneze un contract prenuptial, pentru a dovedi ca nu se recasatoreste cu fiica sa pentru bani.

“Mitch a vorbit deja cu un avocat si face totul pentru a-si proteja fiica. Este de parere ca Blake o sa-i framga inima lui Amy”
, a declarat un prieten apropiat cantaretei, potrivit ContactMusic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.