Reputatul actor america s-a intors pe scena de stand-up comedy, dupa o pauza fortata de sapte ani in care s-a confruntat cu trei probleme majore: alcoolul, divortul si operatia pe cord deschis

Revenirea lui Williams s-a petrecut luni seara, la New York, intr-un spectacol in care actorul a facut referire in textele sale atat la propriile probleme, cat si la subiecte din actualitatea politica americana, relateaza Times.

Afectiunea cardiaca pentru care a fost nevoit sa se opereze in martie a fost ironizata de Williams cu un umor pe cat de caustic, pe atat de proaspat: "Cand doctorii mi- au spus ca trebuie sa-mi inlocuiesc o valva aortica, am primit mai multe sugestii interesante. Cineva mi-a spus sa iau una de la un porc, iar astfel nu ma voi imbolnavi de gripa noua, iar altul mi-a propus o valva mecanica numita Apple iHeart, preincarcata cu 20.000 de emotii", a spus Williams, citeaza NewsIn.

Actorul si-a amintit si de excesele sale din tinerete. "Atunci, medicii imi spuneau mereu ca medicamentele ma pot ucide. Acum, la batranete, imi spun ca medicamentele imi pot salva viata. Cred ca medicul meu s-a transformat, intre timp, in dealer", a spus actorul, speculand faptul ca, in limba engleza, termenul "drug" defineste atat un medicament, cat si un drog.

Lumea politica americana s-a regasit in show-ul lui Williams prin texte cu referire la presedintele Barack Obama, dar si la fosta candidata la functia de vicepresedinte al SUA, Sarah Palin. "Daca ai nevoie de comedie, exista intotdeauna Palin" si "Obama este o forma veche din Kenya pentru numele Kennedy" sunt doar doua dintre replicile care au facut deliciul publicului.

Robin Williams a glumit, nostalgic, si despre fostul presedinte George W. Bush, o sursa constanta de inspiratie pentru numerele sale de stand-up comedy: "Relatia dintre Tony Blair, fostul premier britanic, si Bush a fost ca un film <Rainman> produs de Natiunile Unite".
In varsta de 58 de ani, Williams este unul dintre cei mai apreciati actori americani ai ultimelor decenii, premiat cu Oscar, in 1997, pentru rolul din "Good Will Hunting".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.