Cantareata romana Cleopatra Stratan, o artista consacrata si considerata deja profesionista la varsta de doar sase ani, isi va lansa in luna decembrie cel de-al treilea album, "Colinde Magice", scrie cotidianul spaniol ABC.

Noul album al artistei va fi lansat pe 23 decembrie. Artista precoce, asa cum este numita de jurnalistii spanioli, va avea in aceeasi zi un concert in Bucuresti pentru a-si prezenta noul album cu tematica de sarbatori, relateaza NewsIn.

Cleopatra Stratan si-a inceput cariera intr-un concert al tatalui sau, de asemenea muzician, in 2005, cand a urcat pe scena si a interpretat o melodie. In urma cu trei ani si-a lansat primul album, care, in 2007, a luat trei premii MTV Romania.

Melodia "Ghita" a fost difuzata de toate posturile de radio cu profil muzical si a ajuns in topurile din Romania si Republica Moldova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.