Trupa irlandeza U2 va fi, in 2010, cap de afis la Festivalul Glastonbury din Marea Britanie, aflat la cea de-a 40-a aniversare, au anuntat, luni, organizatorii.
Intre 26 si 28 iunie, trupa irlandeza va pune pauza turneului programat in SUA pentru a merge la Glastonbury, a anuntat Michael Eavis, fondatorul celui mai mare festival in aer liber din lume. "In sfarsit, cea mai mare trupa din lume va participa la cel mai bun festival din lume. Nu putea fi mai bine la cea de-a 40-a aniversare a noastra, iar surprizele nu se opresc aici", a declarat Eavis, potrivit NewsIn.

Biletele pentru festivalul din 2010, la care sunt asteptate 177.500 de persoane, au fost epuizate in mai putin de 24 de ore, in octombrie.
Veteranii rock Bruce Springsteen si Neil Young au fost pe afisul festivalului din 2009, eveniment marcat de anuntarea decesului lui Michael Jackson.

Localitatea Glastonbury a devenit cunoscuta, in ultimii ani, si din cauza conditiilor meteorologice care au transformat locul festivalului intr-un imens camp de noroi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.