Oprah Winfrey, unul dintre cei mai puternici oameni din industria divertismentului, anunta incheiere legendarei emisiuni, la peste 20 de ani de la prima difuzare

Potrivit CBS, compania producatoare a show-ului, ultima aparitie a celebrei gazde va fi la sfarsitul sezonului 25, adica in data de 9 septembrie 2011.

Motivul? miliardara Oprah isi va lansa propriului canal de televiziune, intitulat simplu OWN (Oprah Winfrey Network). "Avem cel mai mare respect pentru Oprah si ii dorim tot binele in proiectele viitoare", au declarat reprezentantii CBS. Casa de productie a vedetei, Harpo Productions, a confirmat de asemenea intentia realizatoarei.

Oprah Winfrey figureaza drept realizator al "The Oprah Winfrey Show" de 24 de ani, talk-show urmarit zilnic de peste sapte milioane de telespectatori, datorita caruia a devenit cea mai bogata femeie de culoare din lume.

Surse apropiate vedetei sustin ca aceasta isi va relua emisiunea in 2011-2012, pe OWN, potrivit Washington Post.

Winfrey a inceput cariera de prezentator inca din adolescenta, in Nashville, ca prezentator de stiri la postul tv local. In 1976 s-a mutat in Baltimore, unde a lucrat ca prezentator pentru WJZ, urmand sa aiba propriul talk-show "People Are Talking", si primul din cariera, la aceeasi televiziune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.