Desi s-a confruntat cu saracia si a luptat sa faca performanta, actorul nu a uitat sa se bucure de viata si nici de unde a plecat. Drept dovada, milioane de dolari sunt donate prin intermediul fundatiilor sale.

Pe Jim Carrey il stim din filme, emisiuni TV sau show-uri de standup comedy. Capricornul nascut pe 17 ianuarie 1962 a fost un extrovertit din primele clipe de viata. Astfel ca, la zece ani, a construit o emisiune TV iesita din comun, insa feedback-ul televiziunilor nu a fost tocmai pozitiv, informeaza Yuppy.

Esecul l-a ambitionat insa si mai mult, chiar daca eticheta de clovn al clasei parea ca o sa-i compromita orice actiune. La 14 ani, se urca pentru prima oara pe o scena si cocheteaza cu standup-ul, insa este huiduit de toata sala. Jim Carey nu s-a dat batut nici de aceasta data.

Problemele familiale au aparut atunci cand tatal sau a pierdut o slujba iar cei patru copii nu mai puteau fi intretinuti. Ulterior, mama actorului s-a imbolnavit, fapt ce l-a determinat pe Jim sa renunte la scoala pentru a o ingriji. Astfel s-a nascut comedia, din tristete: Jim facea frecvent glume pentru a-si inveseli mama...Mutati de colo-colo, familia a locuit intr-o duba Volkswagen, iar dupa vremuri grele, reusesc in sfarsit sa revina in Toronto.

Pustiul increzator de 17 ani se hotaraste sa se intoarca pe scena de la Yuk Yuk, unde se facuse de ras la 14 ani. Isi dorea sa-i cucereasca pe toti cu glumele sale. Si a reusit!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.