Inainte de a apela la o operatie chirurgicala de marire a sanilor, Monica Columbeanu, pe atunci Gabor, era tachinata fiindca avea pieptul plat, fiind poreclita "Domnisoara Snur".
Potrivit unei inregistrari video realizate la Bacau, in aprile 2005, la concursul Miss Preuniversitaria, printre concurente aflandu-se si Monica Columbeanu, pe atunci Gabor. Actuala sotie a lui Irinel era in urma cu patru ani mult diferita fata de actualul manechin: bustul nu era deloc unul impresionant, defilarea ei pe podium starnea zambete, iar colegele ii spuneau domnisoara snur, informeaza Cancan.

Inceputul este intotdeauna mai greu pentru tinerele care aspira la o cariera de model si nu sunt casatorite cu un miliardar, la fel intamplandu-se si cu actuala sotie a lui Irinel Columbeanu. Pe vremea cand locuia inca in Bacau, fiind eleva de liceu, Monica a participat la un concurs de miss la care nu a castigat nimic, facand doar act de prezenta. Ilustra necunoscuta la acea vreme, Monica a trebuit sa se lupte de la egal la egal pe podium cu alte eleve inscrise in concurs. Si a pierdut cu brio. Una dintre bacauancele care au prestat pe podium, alaturi de domnisoara Gabor, a declarat pentru CANCAN: Pentru ca nu purta numele Columbeanu, actuala sotie a lui Irinel a trebuit sa impresioneze juriul cu talentul si fizicul sau, insa a esuat. Nu avea nici formele, nici statutul social de acum. De altfel, fiindca nu prea avea sanii dezvoltati, noi ii ziceam in culise "domnisoara snur".

Click aici
pentru video.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.