Dupa ce s-au apucat serios de sport, baietii de la Ro-mania s-au gandit ca e vremea sa se lase si de vicii. Cel mai aprig fumator al grupului era Catalin, care nu se lasa pana nu devora doua pachete de tigari pe zi. Mai mult, solistul nu putea sa nu adauge la aceste placeri periculoase si pe cea a savurarii unui trabuc. Cantaretul s-a gandit ca a sosit vremea sa puna capat acestui obicei si sa aleaga calea unei vieti sanatoase, dupa ce, timp de 12 ani fusese un fumator inrait. Din pacate, acest efort a avut si cateva efecte secundare.

"Deja nu mai puteam sa respir de la atata fumat. Am zis ca nu se merita sa imi pun aiurea viata in pericol. Din nefericire, de cand am renuntat la acest viciu, am pus pe mine 8 kg. Asa ca o sa recurg si la o cura de slabire, pe langa programul de sport pe care-l urmez de ceva vreme", ne-a declarat Catalin.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.