Fosta vedeta din serialul "Baywatch" a declarat ca a consumat cocaina in tinerete dar a renuntat la acest prost obicei pentru ca nu-i placea senzatia pe care i-o dadea.
Intr-un interviu acordat televiziunii British TV, Pamela Anderson, in varsta de 42 de ani, a recunoscut ca in tinerete a incercat mai multe droguri dar dintre toate, cocaina este cea mai puternica, dar a renuntat la ea pentru nu a fost incantata de efectele pe care le avea asupra ei.

"Am incercat (cocaina) si nu mi-a placut. Eu sunt energica din fire si nu tine la mine".

De asemenea, vedeta, care are doi copii, Brandon, in varsta de 12 ani, si Dylan, 11 ani, dintr-un mariaj cu rockerul Tommy Lee, a mai declarat ca ii place sa consume ocazional bauturi alcoolice si sa se distreze.

“Nu am mai baut de o luna. Eu nu beau. Uneori gust sampanie dar ma ametesc repede si practic figuri din wrestling prin casa. Dar o sa iau o pauza si cu aceasta bautura", a marturisit Anderson, potrivit FemaleFirst.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.